PRESSE
BRIX Trilogien

Findes der et skjult kriminelt finansnetværk i Europa?
Er Danmark en retsstat?
Hvad sker der bag demokratiets papirstynde kulisser?

Tre meget simple og særdeles relevante spørgsmål, som på dybdeborende og underholdende vis behandles i Brix-trilogien. Nyskabelse indenfor dansk krimi, hvor kendte konspirationsteorier, politiske rævekager, mord og heftig action går op i en højere enhed.

Har du fået lyst til at læse mere og anmelde bøgerne, sender vi dig gerne anmeldereksemplarer.

Fjernstyring- udkom jan. 2018.

”Fjernstyring er underholdende og fuld af tempo … Realistisk i nær fremtid?  Temaerne i bogen er højaktuelle og væsentlige … Sproget har fået masser af opmærksomhed og kærlighed … Gode personbeskrivelser. ”
Rebekka Andreasen, Vildmedkrimi.dk

”Der er tale om en yderst effektiv thriller, som både er velskrevet og virker meget troværdig i disse terrortider. ”
Jannik Lunn, Bogpusheren.dk

”En velskrevet letlæselig krimithriller med mange overskuelige kapitler. Det går over stok og sten i store dyre biler, gamle helikoptere, sneplove, droner og meget andet… ”
Hanne Pedersen, Krimi-Cirklen

”Det er interessant at læse en spændingsroman der måske er tættere på virkeligheden end de fleste bryder sig om. Og en spændingsroman er det. Spændingskurven er støt stigende, indtil det hele kulminerer med et brag… ”
Lars Poulsen, B for Bog.

Trojanske Heste- udkom nov. 2018.

”En spændende og velskrevet historie med et godt plot – en rigtig konspirationskrimi, hvor livet i Danmark er beskrevet i år 2020, og som desværre ikke virker så usandsynligt. ”
Jannik Lunn, Bogpusheren.dk
"Trojanske Heste baseres på velkendte konspirationsteorier, og det giver mening. For i morgen er det måske virkelighed. Der er ikke mange af den slags bøger på markedet, der samtidig har et budskab. Bogen er ikke alene en spændende krimithriller, den er også et opråb… rigtig godt gået. ”
Lars Poulsen, B for bog.

”Det er ”fagre nye verden” med det private vagtværn - BlackStar, der med brutalitet udøver, hvad der tidligere var politiopgaver. Det menneskelige aspekt er Leo Brix og hans regelrette kamp mod lovløsheden.
En læseværdig krimithriller, hvis du kan tåle fremtiden, som ikke er langt bort – 2020 - er lige rundt om hjørnet. ”
Anne-Lise Hansen, Krimi-cirklen.

Kritisk Masse- udkommer jan. 2019.
Det er igen lykkedes for Bertelsen & Schwerdfeger at komponere en spændende og effektfuld thriller, der foregår i løbet af de næste par år, hvor fx droner er blevet noget, der benyttes på mange forskellige måder. Og så kan Kritisk Masse godt læses, selvom man ikke har læst de tidligere bind.
Jannik Lunn, Bogpusheren.

Med venlig hilsen
Bertelsen&Schwerdfeger
Ørnens Forlag
Græstedvejen 80
3250 Gilleleje

Tlf.: 2277 4823/2277 2677

Mail: info@oernensforlag.dk/ttr@c.dk/iben.bertelsen@gmail.com
       BERTELSEN & SCHWERDFEGER